Bed en Breakfast Loulé

Is een groot terrein in de bergen van Loulé. Via een nieuwe asfalt weg kom je aan op een mooie lokatie met prachtig uitzicht.De stilte en een prachtig landschap zorgt voor een rustige en ontspannen omgeving, dat is perfect voor mensen die op zoek zijn om te ontsnappen uit het stadsleven.

Op de boven verdieping van de villa zijn 2 slaapkamers 1slaapkamer  met badkamer en suite een woonkamer met een eigen entree en een extra badkamer.
De grote slaapkamer geeft toegang naar het grote dakterras met een prachtig zeezicht.
Op het terrein lopen 2 mini shetlanders, cavia's een konijn en 2 honden.

De villa heeft een groot 10mx 5m zwembad en ruime zongebieden om te zwemmen en te ontspannen.Het omliggende landschap leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen waar je echt kunt genieten van het Portugese platteland.

De villa is gelegen tussen Vilamoura en Albufeira en een 5 autominuten rijden zit u in de traditionele Portugese plaats Loulé.Dit is een mooie stad met markten, historische gebouwen en monumenten.Het strand is ongeveer 15 minuten rijden en een klein half uurtje naar Albufeira.
Op een 20 minuten van het vliegveld van Faro komt u in een oase van rust maar wel met alle gezelligheid onder handbereik.

 
Ga voor meer info en beschikbaarheid naar :
http://bed-and-breakfast-loule.weebly.com/index.html